Opinie o TAGER Ekspertach Finansowych

Szczerze polecam Panią Anie. Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolony z usługi. Gdybym miał wybierać jeszcze raz, wybrał bym to samo biuro.

Dawid Łuksza
Google, 2021

Serdecznie polecam współpracę z Panią Anną Goldfarb, pełen profesjonalizm i duże doświadczenie. Fachowe doradztwo wytłumaczone zrozumiałym językiem. Uzyskanie kredytu przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Polecam z czystym sumieniem!

Anna Tuszyńska
Google, 2021

Mieliśmy okazję współpracować z Panem Waldemarem – bardzo miła współpraca, wszystkie zagadnienia i rożne możliwości szczegółowo i jasno przedstawione. Pan Waldemar naprawdę potrafi doradzić i jest pomocny na każdym kroku. Udało się uzyskać kredyt na bardzo dobrych warunkach. Polecam!

Piotr Romysz
Google, 2021

Pan Piotr Nejman… właściwy człowiek na właściwym miejscu. Jest pośrednikiem z prawdziwego zdarzenia pomiędzy kredytobiorcą a bankiem. Robi więcej niż musi. Cierpliwy i rzetelny profesjonalista, który zna się na swojej pracy. Prowadzi sprawę od początku, aż do samego końca. Pomaga w trudnych i skomplikowanych sytuacjach. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde pytanie. Szczerze polecam i jeszcze raz dziękuję.:)

Małgorzata
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Serdecznie polecam usługi doradce Pani Małgorzaty Żandarskiej.Pomogła we wszystkich formalnościach związanych ze złożeniem wniosków o kredyt hipoteczny, zawsze gotowa pomóc w każdej kwestii związanej z kredytem. Zawsze uśmiechnięta,gorąco polecam!

anastasiia
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Bardzo polecam. Pani Małgorzata przeprowadziła mnie przez cały proces bardzo szybko oraz profesjonalnie. Potrafiła odpowiedzieć na każde moje pytanie z jasnym wyjaśnieniem. W przyszłości na pewno wrócę i polecę każdemu kto potrzebuje pomocy przy kredycie

Dawid Nowak
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Z wielką przyjemnością polecam firmę “TAGER oraz Pana Marcina Hamale. Pełen profesjonalizm i duże doświadczenie. Stały kontakt na każdym etapie. Szybka pomoc w wyszukaniu korzystnej oferty kredytu. Poprowadzenie sprawy od początku do końca. Współpraca to czysta przyjemność.

Wiktor Krawiec
Google, 2020

Z wielką przyjemnością polecam Pana Waldemara. Dzięki doświadczeniu i pomocy z jego strony, uzyskanie kredytu hipotecznego to była czysta formalność. Podczas całego procesu ubiegania się o kredyt, byliśmy w stałym kontakcie, czuliśmy duże wsparcie i pomoc. Uzyskaliśmy kredyt hipoteczny z bardzo dobrymi warunkami, który spełnia nasze oczekiwania. Jeżeli chcesz ubiegać się o kredyt hipoteczny a nie wiesz jak się za to zabrać, polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam.

Czarek Wójcik
Google, 2020

Miałem okazję korzystać z usług Pana Waldemara Blicharza z firmy TAGER. Profesjonalnie zajął się moją sprawą. Pomógł wyszukać bardzo korzystną ofertę kredytu i poprowadził sprawę od początku do końca. Gorąco polecam usługi ekspertów z firmy TAGER.

Radosław Turski
Google, 2020

Pani Anna Goldfarb to odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Dzięki pomocy Pani Ani kredyt nie był zmorą i na każdym kroku czułam, że jestem pod opieką profesjonalisty. Od początku do końca ze spokojem i ogromnym zaangażowaniem tłumaczyła i przedstawiała mi wszystkie dostępne oferty oraz pomagała wybrać tą najlepszą. Chociaż przez trudną sytuację covidową czas oczekiwania był dość długi wiedziałam , że trafiłam w dobre ręce. Z czystym sumieniem polecam Panią Anię i jeszcze raz dziękuję za pomoc.

Monika Rodewald
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Współpraca z Panem Marcinem to czysta przyjemność. To niezwykle kompetentny i sumienny doradca. Wyjaśniał nam wszystko, zawsze była możliwość żeby porozmawiać, ustalić nowe szczegóły. Gdyby nie on nasz własny dom nadal byłby jedynie marzeniem. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Marcina jako najlepszego doradcę finansowego

Paula i Rafał
Sprawdzonydoradca.pl, 2021

Pan Marcin to doradca pierwszej klasy,z wielkim zaangażowaniem i przejęciem służy pomocą prowadzi za rękę, instruuje, przedstawia najbardziej korzystne oferty. Współpraca z tak sympatyczną i doskonale obeznaną w świetle finansów osobą to czysta przyjemność. Bardzo dziękuję za pomoc w pozytywnym rozpatrzeniu wniosku o kredyt hipoteczny. Polecam! W skali procentowej od 1 do 100, jak najbardziej z czystym sumieniem 200 %. 🙂

Karina
Sprawdzonydoradca.pl, 2021

Polecam Pana Waldemara Blicharza, jak na „ciężkie czasy” szybko i sprawnie udało nam się wszystko pozałatwiać. W razie pytań zawsze służył pomocą.

kamila krupa
Google, 2020

Polecam firmę TAGER w uzyskaniu kredytu. Mimo ciężkiej sytuacji z COVID uzyskaliśmy kredyt na wymarzone M. W szczególności polecam Pana Marcina i Pana Piotra, którzy z zaangażowanie wytłumaczyli cały proces uzyskania kredytu jak również rozwiązywali każdy problem w trakcie uzyskiwania kredytu. Daniel Z.

dziemba32
Google, 2020

Bardzo polecam usługi ekipy z Tagera. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Rzetelność, profesjonalizm oraz ogromna wiedza – to odróżnia ich od innych firm o podobnym profilu w Koszalinie 👌👌

Anita Kub
Google, 2020

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Polecam gorąco Pana Marcina i jego firmę.

matea861
Google, 2020

Współpraca z firmą Tager to czysta przyjemność. Cała droga kredytowa przeszła gładko i bezproblemo, Pan Marcin jak i Pan Waldemarz Tager Experci Finansowi pomagają dobrać najkorzystniejszy kredyt. Gdyby nie doświadczenie i widza specjalistów z Tager’a to marzenie o własnym miejscu na ziemi byłoby odłożene w czasie o ładnych kilka lat. W kazdej chwili można liczyć na dodatkowe informacje i rozwjanie wszelkich wątpliwości. Z wyrazami szacunku i głebokie podziękawanie Julita & Piotr

Julita i Piotr
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Szczerze polecam firmę TAGER. W sprawie naszego kredytu hipotecznego doradzał nam Pan Marcin oraz Pan Piotr. Obaj panowie są kompetentni, sumienni i dokładni . Trudne dla nas tematy wyjaśniali bardzo przystępnym językiem. Nigdy nie przypuszczałabym, że zrozumiem tematy zupełnie mi obce. Wykazali się szeroką wiedzą ma temat ofert z kilku banków. Niezwykle dokładnie i uczciwie przeanalizowali z nami każdą ofertę. Przy tak poważnej decyzji, jaką jest kredyt, naprawdę mieliśmy poczucie bezpieczeństwa. Zarówno Pan Marcin jak i Pan Piotr byli dyspozycyjni i dostępni w każdej formie: telefonicznie, mailowo, osobiście. Żadne pytanie (choćby najdziwniejsze) nie pozostawało bez odpowiedzi. Cierpliwość, uprzejmość i, kultura i spokój, a nierzadko poczucie humoru sprawiają, że nie odczuwa się dystansu podczas rozmowy. Wszelkie formalności Panowie załatwiali osobiście, dzięki czemu ominęła nas ,, bieganina” i zamieszanie towarzyszące sprawom urzędowym. Cała procedura odbyła się nadspodziewanie szybko. Pan Marcin była z nami podczas podpisywania umowy i kontakt z Nim mamy cały czas. Z czystym sumieniem polecę tę firmę wszystkim, którzy starają się o kredyt. Spokój i profesjonalizm – to jej wizytówka.

Izabela J.
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Polecam- profesjonalna pomoc, dyspozycyjność i zaangażowanie.

Łukasz Ł.
Facebook, 4 września 2020

Witam! Polecam Firmę Serdecznie, skuteczne działania miła i rzetelna obsługa. Miałem beznadziejny przypadek swojej sprawy mieszkaniowej dzięki Panu Marcinowi i jego pracowników wszystko doszło do miłego zakończenia.

Polecam jak najbardziej 🙂

Glenn M.
Google, wrzesień 2020

Po raz drugi skorzystałam z fachowej pomocy Pana Marcina.. Jest to konkretna osoba dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Mimo wielu trudności udało się uzyskać kredyt mieszkaniowy. Bardzo serdecznie polecam Pana Marcina i jego zespół

Justyna
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Dziękujemy bardzo Panu Marcinowi. Byliśmy negatywnie nastawieni czy w ogóle dostaniemy kredyt. Dzięki działaniom Pana Marcina wszystko przebiegło pomyślnie i nawet szybko. Cierpliwie odbierał od nas telefony i wszystko dokładnie tłumaczył.

Aga C.
Google, sierpień 2020

Dziękujemy wraz z małżonką firmie TAGER. Kolejny raz jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Marcinem. Bardzo zaangażowany, kompetenty i profesjonalny doradca kredytowy.
Życzymy dalszych sukcesów i tak dobrego indywidualnego podejścia do klientów.

Wojciech L.
Google, sierpień 2020

Słyszeliśmy o Panu Marcinie wiele dobrych rzeczy i dlatego do niego trafiliśmy. Wszystko się sprawdziło. Odpowie na każde pytanie, rozwiąże każdy problem i na pewno pomoże uzyskać bardzo korzystną ofertę. Gorąco polecamy !!!

Daria i Filip
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Dziękuję firmie Tager za pomoc w zakupie swojego nowego mieszkania. Ogromny profesjonalizm Pani Anny i Pana Marcina. Serdecznie polecam. Mateusz Ż.

Mateusz Ż.
Google, sierpień 2020

Bardzo fachowa, rzetelna i miła obsługa. Wszystko zostało załatwione profesjonalnie i bez problemów. Każda wątpliwość została wyjaśniona. Polecam pana Waldemara oraz generalnie firmę Tager.

Anna S.
Facebook, 29 lipca 2020

Pan Piotr bardzo sprawnie i skutecznie przeprowadził nas przez cały proces kredytowy. Bardzo profesjonalny i zawsze pod telefonem w sprawie jakichkolwiek pytań . Pana Piotra mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim którzy chcą szybko i sprawnie otrzymać kredyt. SUPER DORADCA

Ryszard N.
Facebook, 9 lipca 2020

Pan Marcin jest osobą niezwykle sympatyczną i kompetentną, Krótko mówiąc: człowiek, który zna się na rzeczy i jest na właściwym miejscu. Mam wrażenie, że on po prostu jest do tego stworzony, a doradztwo to chyba jego powołanie 🙂 Zawsze profesjonalnie podchodzi do klienta i służy pomocą. Zawsze dostępny, przekazujący informacje w sposób jasny i zrozumiały. Należy podkreślić, że posiada również ogromną wiedzę na temat kredytów i ofert wszystkich banków, nie tylko jednego, konkretnego, o który pyta klient. Pan Marcin potrafi bardzo szybko stworzyć wszelkie zestawienia, o które pyta klient, a rzeczy na pozór niemożliwe stają się możliwe i szybkie w realizacji. Wbrew moim wyobrażeniom na temat kredytów wszystko przebiegło sprawnie i bez komplikacji. Jeśli zajdzie taka potrzeba, na pewno zwrócę się ponownie do Pana Marcina o pomoc i nię będę szukać innych doradców. Profesjonalista w każdym calu. W rankingu ekspertów, z którymi miałam do tej pory okazję współpracować, daję mocne 5 gwiazdek !

Ilona
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Polecam współpracę z Panią Małgorzatą Żandarską. Pani Małgorzata to profesjonalistka. Wspaniała współpraca, świetny kontakt. Wiedziałem na bieżąco jak wygląda moja sytuacja. Posiada dużą wiedzę fachową. Odpowiedziała zawsze na każde pytanie i rozwiała wszelkie wątpliwości. Poza tym Pani Małgorzata to bardzo sympatyczna i ciepła osoba. Zawsze uśmiechnięta i pozytywnie nastawiona do świata 😉 Bardzo polecam ją każdemu szukającemu dobrego i profesjonalnego doradcy finansowego. Można polegać na jej umiejętnościach, wiedzy fachowej i zaangażowaniu.

Krzysztof P.
Facebook, 15 czerwca 2020

Polecam firmę Tager i Pana Waldemara Blicharza,który w bardzo krótkim czasie i pomimo panującej pandemii poprowadził proces kredytowy z pozytywnym skutkiem. 100% zadowolenia i satysfakcji.

Kamila A.
Facebook, 31 maja 2020

Pan Marcin poświęcił nam bardzo dużo czasu. Bardzo rzetelna i kompetentna osoba. A przy tym niezwykle taktowny i wyrozumiały. Bez jego pomocy w bankowym gąszczu pewnie byśmy sobie nie poradzili. Duża klasa. Szczerze polecamy!

Jarosław J.
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Szczerze polecam firmę Tager. Miałam przyjemność współpracować z Panem Waldemarem Blacharzem który świetnie orientuje się w kwestii kredytów. Specjalista w każdym calu, pomógł dobrać odpowiedni dla mnie kredyt i przeprowadził przez cały proces kredytowy służąc swoją nieocenioną pomocą. Bardzo dziękuję. Polecam.

Alicja K.
Facebook, 12 maja 2020

Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pani Ani – dyspozycyjność, profesjonalizm oraz duże zaangażowanie sprawiły, że proces uzyskania kredytu przebiegł bardzo sprawnie. Serdecznie polecam.

Ania O.
Facebook, 11 maja 2020

Z pełną odpowiedzialnością i czystym sumieniem polecam Doradców Finansowych TAGER. Bardzo profesjonalne, ale i ludzkie podejscie do klienta. Od początku do końca doskonały kontakt z Panem Marcinem i Panem Waldemarem. Panowie mają rozwiazanie niemal na każdą nieoczekiwaną sytuację. Serdecznie polcem i dziękuję za pomoc

Julita P.
Facebook, 17 kwietnia 2020

Profesjonalizm. Jasne, przejrzyste opracowanie i omowienie kredytu. Polecam w 100 %.

Stanisław M.
Facebook, 27 marca 2020

Bardzo miła, kulturalna i profesjonalna pomoc Pana Waldemara Blicharza, który dbał o każdy szczegół w trakcie załatwiania kredytu. W trudnym dla mnie czasie pomoc Pana Waldemara była nieoceniona. Dziękuję bardzo.

Wiesław B.
Facebook, 23 marca 2020

Pan Waldemar Blicharz to profesionalista. Bardzo zaangażowany w swoją pracę, cierpliwy, w każdej chwili służący radą i pomocą. Dzięki niemu mogliśmy uzyskać kredyt na nasze cztery kąty 🙂 Z całego serca polecamy!!

Izabela K.
Facebook, 22 marca 2020

Jestem bardzo zadowolona z obsługi firmy TAGER w zakresie doboru kredytu hipotecznego. Obsługiwał nas Pan Piotr Nejman, którego bardzo polecam. Pan Piotr w sposób jasny i zrozumiały przedstawia proces uzyskiwania kredytu. Wylicza zdolność kredytową, przedstawia oferty wielu banków oraz przedstawia wszystkie koszty kredytu. Potrafi cierpliwie tłumaczyć rodzące się pytania. Dobiera kredyt indywidualnie do potrzeb klienta – kieruje się najlepszymi warunkami dla klienta. Wykazuje duże zaangażowanie oraz pomoc. Na każdym etapie informuje jakie dokumenty są potrzebne i co będzie dalej. Będąc pod opieką Pana Piotra ma się pewność, że cały proces jest kontrolowany. Wszystko przebiegło sprawnie i otrzymaliśmy kredyt w ciągu 2 miesięcy od pierwszego spotkania.

Magda Z.
Google, luty 2020

Polecam usługi doradców Tager – szczególnie Pani Ani Goldfarb, profesjonalizm i pomoc w wyjściu z podbramkowych sytuacji, dodatkowo uprzejma i sympatyczna obsługa na najwyższym poziomie. Jeśli ktoś szuka kredytu to polecam w 100%. Ważne jest też to, że nikt nie pracuje tam za karę, jak to często bywa w polskich (nawet prywatnych) instytucjach.

Aleksandra Sz.
Google, 2019

Polecam! Rewelacyjna obsługa! Pan Marcin wytłumaczył wszystko dokładnie uwzględniając “kruczki” bankowe a Pani Małgorzata Żandarska cały proces poprowadziła bezboleśnie 🙂 duet idealny!

Damian K.
Facebook, 31 sytcznia 2020

Jestem bardzo zadowolona z obsługi firmy TAGER w zakresie doboru kredytu hipotecznego. Obsługiwał nas Pan Piotr Nejman, którego bardzo polecam. Pan Piotr w sposób jasny i zrozumiały przedstawia proces uzyskiwania kredytu. Wylicza zdolność kredytową, przedstawia oferty wielu banków oraz przedstawia wszystkie koszty kredytu. Potrafi cierpliwie tłumaczyć rodzące się pytania. Dobiera kredyt indywidualnie do potrzeb klienta – kieruje się najlepszymi warunkami dla klienta. Wykazuje duże zaangażowanie oraz pomoc. Na każdym etapie informuje jakie dokumenty są potrzebne i co będzie dalej. Będąc pod opieką Pana Piotra ma się pewność, że cały proces jest kontrolowany. Wszystko przebiegło sprawnie i otrzymaliśmy kredyt w ciągu 2 miesięcy od pierwszego spotkania.

Magda D.
Facebook, 28 stycznia 2020

Polecam współpracę z Panem Marcinem. Rzetelna i fachowa pomoc. Profesjonalista w swojej branży. Jeśli ktoś potrzebuje kredytu hipotecznego to do Marcina polecam

Arkadiusz Sz.
Sprawdzonydoradca.pl, 2020

Świetna firma. Świetny kontakt. Jasno, przejrzyście i na temat. Pan Waldek jest chyba najostrożniejszą osobą w regionie środkowopomorskim ale dzięki temu studzone są zapały klienta, a zimna głowa jest najlepszym doradcą wtedy kiedy serce mówi co innego. Polecam z czystym sumieniem

Tomasz S.
Facebook, 26 stycznia 2020

Jestem zadowolony praca firmy Tager Eksperci Finansowi, osobiście dziękuję Panu Piotru Nejman który jest profesionalem swojej sprawy i jakiemu można ufać, takiego szybkiego rezultatu nie oczekiwałem, bardzo polecam

Yurii M.
Facebook, 2 stycznia 2020

Szczerze polecam profesjonalny zespół doradców w składzie Pana Marcina Hamali i Pani Małgorzaty Żandarskiej. Pan Marcin cierpliwie wytłumaczył wszelkie niejasności, zawiłości kredytowe jak również nieruchomościowe 🙂 Dyspozycyjny w każdej chwili. Pani Małgorzata skrupulatnie przeprowadziła cały proces kredytowy. Właściwie zawsze pod telefonem. Służą opieką na każdym etapie, pilnują terminów, sprawdzają, informują. Serdecznie polecam!

Wioleta Cz.
Facebook, 13 listopada 2019

Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Żadne pytanie czy wątpliwość nie zostanie bez odpowiedzi. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi.

Katarzyna P.
Facebook, 5 listopada 2019

Profesjonalne podejście do klienta, bardzo duża wiedza z zakresu kredytu. Doświadczenie Pana Marcina pomogło mi uzyskać bardzo korzystne warunki kredytowania. Pan Marcin doskonale zorientowany jest we wszystkich ofertach kredytowych dostępnych na rynku, potrafi przefiltrować i doradzić co jest dla klienta w danej chwili najkorzystniejsze. Poza tym, to osoba o bardzo wysokiej kulturze osobistej, kredytobiorca czuje się bezpiecznie i pewnie. Bardzo polecam!!!

Małgorzata U.
Sprawdzonydoradca.pl, 2019

Profesjonalne podejscie do klientów. Fachowa pomoc ze strony Pani Małgorzaty. Wszystkie procedury związane z uzyskaniem kredytu na mieszkanie przebiegły szybko i sprawnie. Pani Małgorzata, to kompetentna osoba, która otacza troska swoich klientów i ma dużo cierpliwości. Polecam!!!

Aleksandra D.
Facebook, 24 październik 2019

Bardzo miła obsługa, wszystko załatwione od A do Z.
Kontakt z Pania Anią i Moniką rewelacyjny
Polecam

Artur K.
Facebook, 5 paździenik 2019

Gorąco polecam usługi firmy Tager a zwłaszcza Pani Ani Goldfarb która jest bardzo rzeczową oraz konkretną osobą znającą się na swojej pracy. Rzetelna obsługa, zawsze służyła pomocą dzięki jej zaangażowaniu sprawy kredytowe zostały dopięte na ostatni guzik. Jeszcze raz gorąco polecam

Ula W.
Facebook, 4 października 2019

Polecam jak najbardziej, profesjonalizm w każdym calu. Życzliwi, otwarci,wspaniałe podejście do klienta. Wiem, przesłodzona opinia ale tak jest. Takim ludziom trzeba słodzic. Szkoda że się wyprowadzam, bo drugich takich nie znajdę 😘Pan Marcin Hamala i Piotr Nejman polecam

Alberta S.
Facebook, 20 września 2019

Cześć .
Przed uruchomieniem całej procedury przekopałem cały internet i zbierałem jak najlepsze informacje o ekspertach i biurach finansowych w Koszalinie, po całej analizie wybór padł na biuro TAGER. Umówiłem się na spotkanie, i już na spotkaniu cała procedura ruszyła, trwało to jakieś 3 tygodnie, doradca Pan Piotr Nejman o wszystkim mnie na bieżąco informował i tłumaczył zrozumiałym językiem , nic tylko korzystać z takich profesjonalnych usług. Jak dla mnie 5 z dużym plusem!!! Teraz już cieszę się swoimi czterema kątami !!!!

Dariusz B.
Facebook, 18 września 2019

Z czystym sumieniem polecam doradztwo Pana Waldemara Blicharza. Każda informacja otrzymana w trakcie starania o kredyt była jasna, zrozumiała, przekazywana niezwłocznie. Bardzo szybki kontakt, spełnianie próśb natychmiastowe. Gdybym potrzebowała pomocy jeszcze raz, na pewno zgłosiłabym się do Pana Waldemara.

Anna B.
Facebook, 11 września 2019

Bardzo polecamy firmę TAGER. Skorzystaliśmy z usług firmy przy zakupie domu. Polecamy Panią Małgorzatę Żandarską, która była naszym doradcą finansowym. Bardzo miła, profesjonalna i kompletna, obsługa, zawsze odpowiada na wszelkie pytania nawet poza godzinami pracy, tłumaczy bardzo dokładnie. Prowadzi proces zakupu domu na kredyt hipoteczny od A do Z.

Marek P.-M.
Facebook, 3 września 2019

Polecam korzystanie z usług w sprawie doradztwa kredytowego! Profesjonalnie, rzeczowy kontakt, z zaangażowaniem podejście do klienta. Dziękuję za pomoc Pani Małgorzacie Żantarskiej!

Anna P.
Facebook, 27 sierpnia 2019

Miła, kompetentna, wlasciwa osoba na właściwym miejscu. 😊 Udało się załatwić kredyt hipoteczny w niecałe trzy tygodnie. Bardzo polecam korzystanie z wiedzy i usług Pana Marcina

Anita K.
Sprawdzonydoradca.pl, 2019

Najlepszy możliwy wybór, polecam każdemu kto chce ubiegać się o kredyt. Kontakt błyskawiczny i rady bezcenne. Idealny wybór! Waldemar Blicharz

Mateusz P.
Facebook, 1 sierpnia 2019

Serdecznie polecam firme TAGER. Doradca Ania Goldfarb bardzo kompetetna, odpowie fachowo na każde pytanie, rozwieje każdą wątpliwość. Nic nie umknie jej uwadze. Kredyt dobrany pod preferencje Klienta! Wszystko super wyjaśnione, cały proces kredytowy łatwy i przyjemny. Obecność podczas podpisywania umowy z bankiem. Jeśli ktoś się waha, z czystym sumieniem polecam!

Kinga K.
Facebook, 11 lipca 2019

Do firmy TAGER trafiliśmy z Narzeczoną dzięki poleceniom przyjaciół. Wcześniej z usług doradcy finansowego korzystaliśmy tylko raz – w Gdańsku. Naszym kredytem hipotecznym zajął się Pan Piotr Nejman. Już pierwsze spotkanie zrobiło na nas niesamowite wrażenie. Mimo że myśleliśmy, że to firmę z Gdańska ocenimy ,,wyżej”, to jednak firma TAGER i Pan Piotr wypadli o wiele, wiele lepiej w naszej ocenie. Co mamy na myśli mówiąc lepiej? Na pierwszym spotkaniu Pan Piotr wyjaśnił nam wszystkie podstawy, terminy, dosłownie WSZYSTKO, co wiąże się z wzięciem kredytu na mieszkanie, a o czym pospolity Kowalski niekoniecznie wie (od słowa WIBOR przez LtV po zabezpieczenie pomostowe, itp.). Wychodząc z biura, naprawdę czuło się profesjonalizm, a także poczucie pewnego rodzaju bezpieczeństwa, które wiązało się z powierzeniem ,,naszego kredytu” odpowiedniej osobie. Przez cały okres naszych starań o kredyt Pan Piotr był dostępny pod telefonem a także mailowo. Odpowiadał cierpliwie na KAŻDE nasze pytanie – nawet te, które ktoś inny mógłby nazwać głupimi (z perspektywy czasu sami dostrzegamy ,,śmieszność” niektórych z naszych zapytań, jednak Pan Piotr nigdy nie dał nam tego odczuć). Przedstawił nam oferty z paru banków, będących ofertami najkorzystniejszymi dla nas. Co było w tym wszystkim najwygodniejsze i chyba najlepsze? To, że sprawę powierzyliśmy osobie kompetentnej, która praktycznie załatwiała wszystko za nas (włączając w to bieganie po bankach, wypełnianie niezbędnych dokumentów, itd., itd.). Pan Piotr wyjaśnił nam także każde punkty i podpunkty umów z bankiem, żebyśmy nie tylko podpisali umowę, ale też rozumieli dokładnie, co tak naprawdę podpisujemy. Dzięki Jego pomocy otrzymaliśmy kredyt i co najważniejsze: kredyt na atrakcyjnych warunkach! Co wydaje nam się jeszcze istotne to to, że Pan Piotr jest cały czas do naszej dyspozycji i chętnie pomaga, gdy zwracamy się do Niego z dodatkowymi pytaniami. Mamy nadzieję, że nasza opinia pomoże ludziom, takim jak my, w podjęciu decyzji o powierzenie swoich spraw finansowych właśnie Panu Piotrowi. DZIĘKUJEMY!

Mateusz O.
Facebook, 28 maja 2019

Serdecznie polecam Pana Marcina jako doradcę finansowego. Szczegółowo omówił na czym polega kredyt, jakie elementy się na niego składają oraz rzetelnie przedstawił oferty banków, dostosowując wybór do moich możliwości finansowych. Pana Marcina cechuje pełen profesjonalizm, klienta stawia na pierwszym miejscu, każdą niejasność w umowie od razu wyjaśnia z klientem. Starannie czyta każdą umowę, w razie pomyłki wyjaśnia z bankiem błąd. Pomaga w załatwieniu wszelkich formalności bez angażowania klienta w bieganie po bankach. Zawsze dostępny pod telefonem, świetny kontakt z klientem, informuje o każdym etapie kredytu i przewidzianym terminie podpisania umowy. Nie zdecydowałabym się na żadnego innego doradcę, Pan Marcin szybko i sprawnie przeprowadził mnie przez kredyt hipoteczny za co serdecznie dziękuję. Gorąco polecam – uczciwy i godny zaufania doradca!

Sonia D.
Sprawdzonydoradca.pl, 2019

Pani Małgorzata Żandarska sprawnie przeprowadziła nas przez cały proces uzyskania kredytu i właściwie gdyby nie Pani zaangażowanie to nie byłoby tak kolorowo. Dziękujemy bardzo za pomoc i wszystkim polecamy właśnie Panią Małgorzatę, której motto brzmi: jakby pojawiły się niejasności i/lub pytania to proszę śmiało dzwonić.

Kamila M.
Facebook, 21 maja 2019

Serdecznie polecam współpracę z panem Waldemarem Blicharz. Otrzymałam od niego profesjonalne doradztwo przy wyborze kredytu hipotecznego. Spotkanie przebiegało w przyjemnej atmosferze. Szybki czas załatwienia sprawy. W trakcie oczekiwania na decyzję kredytu mieliśmy kontakt telefoniczny, podczas którego zawsze otrzymałam odpowiedź na nurtujące mnie pytania.

Paulina D.
Facebook, 29 kwietnia 2019

Szczerze polecamy! Pan Marcin Hamala wraz z pracownikami wykazał się dużą wiedzą i zaangażowaniem dzięki czemu proces związany z wyborem najlepszej dla nas opcji i samym przyznaniem kredytu jak i dotacji, był szybki i przebiegł sprawnie. Coś, co dla nas wydawało się niemożliwe udało się perfekcyjnie zrealizować. Współpraca z takim profesjonalistami to czysta przyjemność. DZIĘKUJEMY!

Joanna i Adrian
Sprawdzonydoradca.pl, 2019

TAGER-JEDNYM słowem pełen Profesjonalizm😉Wspólnie z małżonką staraliśmy się o kredyt hipoteczny i co Pani Ania Goldfarb spadła nam z nieba.Kobieta pełna optymizmu,doskonała współpraca,krok po kroku pomogła do samego końca łącznie z podpisaniem umowy w banku,na bieżąco w kontakcie telefonicznym,cała operacja kredytu trwała zaledwie jeden miesìac.Polecamy Panią Annę. POZDRAWIAMY

Michał w.
Facebook, 7 marca 2019

Serdecznie polecam Piotra Nejmana. Profesjonalne podejście, zawsze służy radą i znajduje dogodne warunki kredytowe. Nigdy się nie zawiodłam i mam nadzieję, że w przyszłości dalsza współpraca również będzie przebiegać w miłej atmosferze. POLECAM

Daria B.
Facebook, 28 stycznia 2019

Gorąco polecamy Pana Piotra Nejmana-eksperta finansowego firmy Tager w Koszalinie.
Wynegocjował dla nas bardzo korzystną ofertę kredytu na nasz długo oczekiwany dom.
Pan Piotr jest bardzo zaangażowany w swoją pracę, dba o klientów, okazuje dużo cierpliwości i wyrozumiałości.
Dzięki niemu zaoszczędzimy sporą sumę pieniędzy.
Dziękujemy!!!

Karol W.
Facebook, 28 stycznia 2018

Polecamy doradztwo firmy Tager w 100%. Pani Anna znakomicie przeprowadziła nas przez cały proces pozyskania kredytu hipotecznego, znakomite doradztwo, rzetelne przedstawienie ofert, analiza ofert wielu banków w konfrontacji ze zdolnością kredytową klienta, z wielkim zaangażowaniem przeprowadzenie całego procesu od wniosku aż do podpisania umowy kredytowej. Dziękujemy serdecznie.

Marta W.
Facebook, 25 grudnia 2018

Bardzo profesjonalna obsluga. Polecam!

Marzena P.
Facebook, 5 grudnia 2018

Pan Waldemar Blicharz – prawdziwy ekspert. Nie pozostawia pola na wątpliwości. Pan Waldemar wszystko wyjaśnił, krok po kroku, co należy zrobić i co się z tym wiąże. Dzięki Panu Waldemarowi, wraz z Żoną, podjęliśmy świadomą decyzję o wyborze kredytu. Nie licząc obszernej wiedzy na temat rynku finansowego, Pan Waldemar, jest niezwykle cierpliwym człowiekiem. Nie odczują państwo presji korzystając z Jego usług. Pracuje na najwyższych obrotach i nigdy nie zwalnia – wasze sprawy nie będą czekały do następnego dnia, aż “niby coś się wyjaśni”. Podsumowując: pracowitość, rzetelność, uczciwość, to są cechy, które opisują tego Pana.

Krystian M.
Facebook, 4 grudnia 2018

Drodzy, przyszli kredytobiorcy!
Jeżeli znaleźliście się na tej stronie, nie opuszczajcie jej!
Już po raz drugi staraliśmy się o kredyt poprzez TAGER.
Bardzo serdecznie dziękujemy, gdyż to o czym marzylismy – nowe, większe mieszkanie właśnie jest już nasze. Agenci są świetni, pomocni, tłumaczą ” po polsku”, prosto, zrozumiale. Kontakt z nimi jest świetny. Telefony, e-maile, spotkania.
Profesjonalne oraz ludzkie podejście do klienta.
Kredyt otrzymaliśmy po 2,5 tygodnia, załatwiane przez nas dokumenty = 0.
Na tym nam zależało. Usługi w Tager są bezpłatne, nie ma żadnych ” haczyków”.
Eksperci mili, uśmiechnięci, zainteresowani a przede wszystkim potrafią słuchać.
Polecamy. Paulina i Mateusz

Paulina S.-J.
Facebook, 4 grudnai 2018

Serdecznie polecam usługi Pani Anny Goldfarb w zakresie uzyskania kredytu na mieszkanie. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie oraz mnóstwo cierpliwości. Dziękuję za miłą współpracę!

Natalia O.
Facebook, 14 listopada 2018

Zdecydowanie polecam! Specjaliści- to słowo najlepiej opisuje ekspertów TAGER. Podziękowania dla Pana Waldemara

Miron H.
Facebook, 7 listopada

Z czystym sumieniem polecamy firmę. Sprawa załatwiona bez problemowo i dużą satysfakcją mojej strony. Szczególnie ukłon dla Pana Piotra

Jacek J.
Facebook, 24 października 2018

Serdecznie polecam Panią Anie Goldfarb. Po raz drugi miałam przyjemność korzystać z jej współpracy. Rzeczy niemożliwe załatwia od ręki na cuda trzeba chwilkę poczekać. Pełen profesjonalizm i bardzo rzeczowy kontakt

Justyna J.
Facebook , 23 października 2018

Polecam wszystkim Pan Piotr Nejman,doświadczony,uprzejmy wszystko wyjaśni ,a co najważniejsze zaoszczędził nasz cenny czas bez biegania po bankach. Profesjonalizm w 100% POLECAM każdemu😊 DZIĘKUJEMY Panie Piotrze

Anna Ch.
Facebook, 18 października 2018

Eksperci godni polecenia Pani Gosia i Pan Piotr pełen profesjonalizm polecam każdemu supe

Daniel T.
Facebook, 6 października 2018

Z całego serca polecam Panią Annę Goldfarb bardzo nam pomogła przy kredycie hipotecznym na budowę domu. Współpraca z Panią Anią to była czysta przyjemność na każdym etapie otrzymaliśmy wsparcie i pomoc za co niezmiernie dziękujemy.

Alicja S.
Facebook, 2 października 2018

Polecam z czystym sumieniem☺️szybko, solidnie, rzetelnie i co najważniejsze- skutecznie

Paulina R.
Facebook, 2 październik 2018

Polecam! Ogromna wiedza, znajomość sytuacji „na rynku”, stały kontakt z klientem! Rewelacja! Polecam TAGER, Anie Goldfarb! WARTO!

Klaudia W.
Facebook, 14 września 2018

Najlepsi doradcy.
Obsluga na najwyższym poziomie.
Ogromne zaangażowanie w dobór najkorzystniejszej umowy kredytowej.
Polecam!!!

Michał K.
Google, 2018

Bardzo gorąco polecam Ekspertów Finansowych z Tager, a w szczególności Panią Anie Goldfarb!!! Dziękuję za pełne zaangażowania a zarazem cierpliwości😉 i walkę o jak najlepsze warunki finansowe dla klienta. Pani Ania wszystko tłumaczy, wspiera i wręcz “za rączkę” przeprowadza przez całą procedurę…Super👍jeszcze raz dziękuję i na pewno do was wrócę

Milena Sz.
Facebook, 12 września

Z czystym sumieniem polecam usługi pana Waldemara. Bardzo kompetentna osoba. Terminowy, sumienny. Pomógł nam uzyskać kredyt hipoteczny od samego początku do (szczęśliwego!) końca. Przeanalizował dokładnie naszą sytuację, wytłumaczył cały proces, wspólnie dobraliśmy najbardziej optymalne rozwiązanie i żadne z naszych wątpliwości nie pozostały bez wyjaśnienia.

Paweł C.
Facebook, 9 lipca 2018

Polecam wszystkim kontakt z Panią Anną Goldfarb. Po raz drugi współpracowaliśmy ze sobą i po raz drugi jesteśmy z tej współpracy bardzo zadowoleni. Miły i rzeczowy kontakt, informowanie na bieżąco o postępach w przebiegu transakcji i przeprowadzenie przez te wszystkie etapy dosłownie za rękę. Dzięki Pani Ani tak na prawdę w ogóle nie odczuliśmy że jesteśmy w trakcie załatwiania jakiegokolwiek kredytu. Dlatego za tę wzorowo wykonaną pracę raz jeszcze dziękujemy i gorąco polecamy do skorzystania ze współpracy z Panią Anią. Na pewno się Państwo nie zawiodą.

Marcin P.
Facebook, 19 czerwca 2018

Tager Eksperci finansowi to profesjonaliści. Szybkość , precyzja oraz dynamika to coś co osobiście cenie w swojej pracy i firmie, a o takie cechy które opisałbym te firmę nie łatwo w Naszym mieście. Bardzo miła współpraca, która bym polecił bez zastanowienia . Robert Rowinski

Robert R.
Facebook, 7 czerwca 2018

Kolejny już raz współpracuję z ekspertami z firmy TAGER, tym razem z Panem Waldemarem Blicharzem. Jest to osoba bardzo kompetentna, miła i o ogromnej kulturze osobistej. Cały proces kredytowy przebiegł gładko. Z przygotowanym ofert udało nam się wynegocjować naprawdę fajne warunki. Pan Waldemar, szczegółowo wszystko omawia, pomaga w załatwieniu formalności, podpowiada jak zrobić aby było najkorzystniej. Zawsze jest gotowy odpowiedzieć na wszelkie wątpliwości i dostępny pod telefonem. Z czystym sumieniem serdecznie polecam!

Marta K.
Facebook, 25 maja 2018

Mi pomagał Pan Piotr Nejman. Z przyjemnością polecam współpracę z nim. Wszystko tłumaczy (nawet kilka razy), jest kompetentny i dyspozycyjny. Cieszę się że do niego akurat trafiłam

Natalia G.
Facebook, 5 maja 2018

Bardzo polecam Pana Waldemara Blicharza. Profesjonalnie, szybko, z bardzo dużym zaangażowaniem. Procedura uzyskania kredytu przebiegła bezproblemowo. Zadowolenie w 100%.

Katarzyna F.
Facebook, 25 kwietnia 2018

Polecam współpracę z tym Biurem a w szczególności z Panem Waldemarem. Od samego początku uzyskiwałam bardzo szczegółowe i precyzyjne informacje. Wyszukiwał najlepszych dla mnie rozwiązań i na każdym etapie załatwiania sprawy wykazywał się zainteresowaniem i pomocą. Wszystkie formalności przebiegły sprawnie i prawidłowo. Cały czas monitorował sytuację. Dziękuję i polecam.

Dorota Ś.
Facebook, 11 kwietnia 2018

serdecznie polecam Pana Piotra z biura TAGER Eksperci Finansowi. Podczas calego procesu wiedzielismy jak wyglada sytuacja, bardzo czesty Kontakt. Profesjonalne podejscie do klienta. Napewno nie bedzie to ostatnia transakcja przeprowadzona z Panem Piotrem. Szybka, profesjonalna I efektywna obsluga. Dziekujemy serdecznie.

Joanna S.
Facebook, 22 marca 2018

Ostatnio korzystałam z pomocy pani Ani Goldfarb i jestem pod ogromnym wrażeniem jej profesionalizmu i podejścia do klienta. Mnie pomogła bardzo!!! Wiedziałam krok po kroku co się dzieje z wnioskiem i z jej pomocą cały proces wydawał się łatwy.
Polecam szczerze.

Irina K.
Facebook, 19 marca 2018

Z całego serca polecam Panią Anię. 100% profesjonalizmu, zaangażowania, ogromne wsparcie i najważniejsze…poczucie bezpieczeństwa.
Dziękuję, Aniu, jeszcze raz bardzo dziękuję.

Anna K.
Facebook, 14 marca 2018

Pani Ania to doradca godny polecenia w 100%. Rzetelnie, profesjonalnie i z dużym zaangażowaniem wykonuje swoje obowiązki. Współpraca z panią Anią sprawiła, że procedury bankowe były dla nas łatwiejsze niż się spodziewaliśmy.
Pani Aniu jeszcze raz bardzo dziękujemy.

Sebastian S.
Facebook, 14 marca 2018

Wszystko bardzo sprawnie, i fachowo, bez żadnych problemów. Ciągła pomoc i monitorowanie sprawy ze strony pośrednika. Gorąco polecam!

Piotrek Ż.
Facebook, , 14 marca 2018

Polecam usługi Pana Waldemara, w zakresie doradztwa finansowego. Cechuje go profesjonalizm, cierpliwość i duża wiedza- pomimo złożoności spraw- każdą dogłębnie wyjaśnił i zaproponował najlepsze rozwiązania. Myślę, że zaoszczędziliśmy też dużo czasu i nerwów – reprezentował nas w banku, dogadywał szczegółów z deweloperem, zawsze miał czas na spotkanie, maila czy telefon. Każdemu polecam!

Joanna W.
Facebook, 7 marca 2018

Polecam wszystkim. Zostałam „oświecona” w temacie kredytów ( w przystępnym dla mnie języku) w miłej atmoserze . Mam pełne zaufanie i nie wyobrażam sobie teraz błądzenia po bankach w poszukiwaniu najleoszej dla mnie oferty .

Joanna M.-H.
Facebook, 20 lutego 2018

Z góry pragnę podziękować za pomoc. Pomimo wielu zawirowań i komplikacji wszystko zakończyło się pełnym sukcesem. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Dla Pani Anny Goldfarb nie ma niemożliwego. Wszystko wytłumaczone od A do Z, żadnych niejasności pełna pomoc od początku do końca. Myślałem że będzie to droga przez mękę lecz z tym biurem i taką fachową obsługą była to sama przyjemność. Jeszcze raz bardzo dziękuję
Pani Annie Goldfarb i Pani Monice Czaplińskiej !!!!!!!!!!!!! 100% zadowolenia

Tomek T.
Facebook, 12 lutego 2018

Super podejście do klienta , jestesmy z zona bardzo zadowoleni z usług, wszystko wyjaśnione czarno na białym, zachęcam wszystkich do skorzystania z usług biura ! Polecam w 100% i dziękujemy jeszcze raz

Łukasz H.
Facebook, 26 stycznia 2018

Pan Waldemar Blicharz cechuje się wysokim profesjonalizmem, służył mi radą i pomocą na każdym etapie procesu pozyskiwania kredytu hipotecznego, trudne dla mnie zagadnienia były jasno i wyczerpująco wyjaśnione co dawało mi poczucie bezpieczeństwa. Miałem też wsparcie po uzyskaniu kredytu w kwestii ubezpieczenia pomostowego. Mogę z czystym sumieniem polecić usługi Pana Waldemara – szybko, sprawnie, merytorycznie.

Łukasz Z.
Facebook, 27 listopada 2017

Bardzo ale to bardzo polecam wszystkim oby tak wiele było ludzi którzy chcą pomagać. Miło było nam, czuliśmy się bezpieczni do samego końca POLECAM GORĄCAM PANIĄ ANNE GOLDFARB i PANA MARCINA HAMALE są to wspaniali ludzie

Michalina M.
Facebook, 21 listopada 2017

Świetny doradca! Szukaliśmy z żoną kredytu hipotecznego, a do Pana Waldemara trafiliśmy z polecenia. Jak się okazało był to trafny wybór. Profesjonalista w każdym calu- niezwykle terminowy, rzetelny, z ogromną wiedzą branżową. Wyliczył nam zdolność kredytową, przedstawił oferty wielu banków, wszystkie koszty i zmienne kredytu, przeprowadził nas przez cały proces kredytowy- który zakończył się sukcesem. Zawsze służył radą i podpowiadał podczas załatwiania formalności przy zakupie domu. Cały proces przebiegł bardzo sprawnie i szybko. Polecamy i życzymy każdemu kto stara się o kredyt takiego właśnie doradcy.

Bartek S.
Facebook, 17 listopada 2017

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.